(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Fazole ve smetanové omáčce podávané v chlebu - i pro děti.
Potřebné ingredience
Kulatý bochník, chleba na vydlabání, 300g barevných fazolí, konzerovavané fazolky, 4 brambory, smetana, máslo, hladká mouka, slanina, ocet, kopr, sůl, pepř
Postup přípravy
Fazole namočíme 24 hodin předem do vody. Pak je dáme vařit spolu s jemně nakrájenými bramborami a konzervovanými fazolkami. Když jsou měkké, přilijeme smetanu a zahustíme jíškou z másla a hladké mouky. Přidáme kopr, ocet, pepř a sůl. Vše povaříme. Podáváme ve vydlabaném bochníku chleba .. dozdobíme opečenou slaninkou.
Výborná záležitost !
Doba přípravy 30 min
Porce 4
Výborná záležitost !
Doba přípravy 30 min
Porce 4
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé